SERVICII DE MONTARE A CAMERELOR

Nu ezita, fă o programare acum!

Cum decurge

1

Evaluare Gratuită

Înțelegem nevoile dvs. și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție de supraveghere video în bugetul dvs. Oferim consultanță gratuită.

2

Instalare și Programare:

Specialiștii noștri vor efectua dezasamblarea și testarea laptopului. Veți primi un apel telefonic informativ cu privire la defectul exact al echipamentului, estimarea de timp și costul reparatiei.
3

Гарантия включена

Suntem mândri de munca noastră și oferim garanție pentru fiecare lucrare. Puteți conta pe noi pentru o supraveghere video de încredere.

Primirea Lucrarilor

Oferim orce timp de achitare, cît pentru persoane fizice atit și juridece

Servicii de proiectare, instalare și mentenanță. La cheie doar în câteva zile!

Instalare Profesională a Camerelor Video:

De la primul contact, experții noștri angajează o consultare detaliată pentru a înțelege pe deplin nevoile și așteptările dvs. Vă sprijinim în alegerea celor mai potrivite camere de supraveghere video, având în vedere specificul spațiului dvs., scopurile instalării și bugetul disponibil.

Consultanță și Selecție:

Echipa noastră deține o vastă experiență în instalarea diverselor tipuri de camere video, de la cele obișnuite la cele IP avansate. Selectăm cu grijă locurile ideale pentru instalare, asigurăm conexiunea prin cablu, reglăm unghiurile de vizualizare și garantăm vizibilitatea optimă pentru protecția eficientă a spațiului dvs.

Configurare și Integrare:

Serviciile noastre nu se opresc la instalare. Configurăm camerele de supraveghere video pentru calitatea optimă a fluxului video, ajustând rezoluția, frecvența cadrelor și parametrii de rețea. Dacă este necesar, integrăm camerele de supraveghere video cu alte sisteme de securitate sau de gestionare.

Instruire și Asistență

Acordăm o atenție deosebită instruirii clienților în funcționalitatea camerelor de supraveghere video. După finalizarea instalării, specialiștii noștri vă vor oferi instrucțiuni privind utilizarea software-ului și a aplicațiilor mobile, demonstrându-vă eficient utilizarea funcțiilor de supraveghere video. Oferim, de asemenea, suport tehnic pe întreaga perioadă de utilizare.

Servicii de Întreținere și Actualizări:

Pentru noi, este crucial ca camerele dvs. de supraveghere video să funcționeze fără probleme. Furnizăm servicii regulate de întreținere și verificare a echipamentului pentru a preveni potențialele defecte și a minimaliza riscul de disfuncționalitate. La nevoie, realizăm actualizări de software pentru a menține standardele moderne de securitate.

Înțelegem cu toții importanța securității casei sau biroului. Adesea, acest aspect este neglijat, iar consecințele pot fi serioase. Când se întâmplă ceva, lipsa de dovezi poate complica rezolvarea situației.

La Optim,md, suntem aici pentru a vă ajuta să preveniți astfel de probleme. Nu așteptați până când se întâmplă o tragedie pentru a lua măsuri. Alegeți sistemele noastre de supraveghere video și bucurați-vă de liniște și siguranță. Avem soluții potrivite pentru a proteja lucrurile importante pentru dvs.

Contactați-ne astăzi și începeți să vă asigurați că locuința sau biroul dvs. sunt în siguranță, indiferent de circumstanțe.

Сообщаем вам, что в нашей команде есть специалисты, которые могут приехать в любой сектор: Ботаника, Буюканы, Центр, Чеканы, Рышкановка, Старая Почта, Дурлешти, чтобы забрать изделие для ремонта.

Suntem pe harta

Telefon: 022550222
Chisinau, str. Bulevardul Dacia 24

DE CE SĂ APELAȚI LA NOI:

PRIORITATE LA INTERVENȚIE

ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

SERVICE RAPID

GARANȚIE

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Serviciile noastre demnostreaza cea mai inaltă calitate

Sfaturi utile pentru clienții noștrii

Ce spun clienti despre noi