Service Centru Autorizat!

Servicii de reparație a laptopurilor și PC-urilor și alte dispozitive

Cum decurge reparatie

RECEPȚIA ECHIPAMENTULUI

Înregistrarea datelor:

Datele echipamentului dumneavoastră
Defectul reclamat
Numele și numărul de telefon
Starea echipamentului

DIAGNOSTICAREA ECHIPAMENTULUI

Specialiștii noștri vor efectua dezasamblarea și testarea aparatului de cafea. Veți primi un apel telefonic informativ cu privire la defectul exact al produsului vostru, estimarea de timp și costul reparatiei.

REMEDIEREA DEFECTULUI

După acceptarea costului reparatiei, procedăm la remedierea defectului identificat. Finalizarea presupune o testare  a aparatului de cafea, garantându-vă funcționarea după intervenția noastră.

RIDICAREA ECHIPAMENTULUI

Ridicarea sau livrarea echipamentului. La preluare, oferim garanție și bon fiscal pentru reparație.

SERVICII OFERITE

Bine ați venit la Servisul nostru autorizat Optim.md pentru repararea calculatoarelor, televizoarelor, imprimantelor și monitorilor! Suntem o echipă dedicată de profesioniști pasionați de tehnologie, pregătiți să vă oferim soluții rapide și eficiente pentru problemele dvs. tehnice.

Serviciile noastre acoperă o gamă largă de echipamente electronice, asigurându-ne că suntem alegerea dumneavoastră de încredere pentru orice problemă întâmpinați. Iată de ce ar trebui să ne alegeți:

  1. Experiență și Competență: Cu ani de experiență în domeniul reparațiilor electronice, echipa noastră, Optim.md, este formată din tehnicieni calificați și specializați în toate tipurile de echipamente.
  2. Autorizare și Acreditare: Suntem un servis autorizat Optim.md, ceea ce înseamnă că respectăm cele mai înalte standarde de calitate și suntem acreditați să efectuăm reparații pentru o gamă variată de mărci.
  3. Diagnosticare Rapidă: Folosim tehnologie de vârf pentru a efectua diagnosticări precise și rapide. Vom identifica rapid problema și vă vom furniza o estimare transparentă a costurilor.
  4. Reparatii Garantate: Toate reparațiile noastre sunt susținute de o garanție Optim.md pentru a vă oferi liniștea că echipamentul dvs. va funcționa în parametri optimi după intervenția noastră.
  5. Prețuri Transparente: Suntem transparenți cu privire la costuri. Veți primi o estimare detaliată înainte de începerea reparației, fără costuri ascunse sau surprize neplăcute.
  6. Servicii Prompte: Înțelegem cât de important este echipamentul dvs. pentru viața de zi cu zi. Ne angajăm să vă returnăm echipamentul cât mai repede posibil, fără a compromite calitatea reparației.
  7. Comunicare Deschisă: Vom ține mereu legătura cu dumneavoastră pe parcursul procesului de reparație. Veți fi la curent cu stadiul intervenției și veți primi sfaturi utile pentru întreținerea ulterioară a echipamentului.
Indiferent dacă aveți probleme cu laptopul, televizorul, imprimanta sau monitorul, suntem aici pentru a vă ajuta la Optim.md. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de reparare și mentenanță. Echipa noastră, Optim.md, este gata să vă ofere soluții profesionale și să vă readucă echipamentele la viață!

Suntem pe harta

Telefon: 022550222
Chisinau, str. Bulevardul Dacia 24

DE CE SĂ APELAȚI LA NOI:

PRIORITATE LA INTERVENȚIE

ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

SERVICE RAPID

GARANȚIE

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

1.Noi avem in stoc piese noi pentru toate brandurile.
2. Noi avem un stoc imens de piese de la modele vechi, pentru a putea schimba partile defecte, care nu se mai produc.
3. Noi avem echipament profesionist de reparare .
4. Fiecare produs care este reparat trece un control dublu adica este verificat atit de inginerul care la reparat, cat si de inca un inginer.
5. Noi avem ingineri profesionisti, verificati si de incredere, cu o bogata experienta de munca.
6. Compania noastra are o istorie de 15 ani de experienta in domenul IT . Am vindut peste o mie de imprimante, calculatoare si laptopri. aparate de cafea.
7. Noi avem curier cu automobile de serviciu si in cazul in care nu va puteti deplasa pina la noi in oficiu, vine curierul la Dvs. pentru a lua produsu .
8. Suntem Service Centru autorizat de Primăria Municipiului Chișinău și fiecare piesa pe care o schimbam noi oferim garantie si bon fiscal. Pentru intreprinderi noi oferim facturi fiscale cu TVA.

Serviciile noastre demnostreaza cea mai inaltă calitate

Sfaturi utile pentru clienții noștrii

Ce spun clienti despre noi