Reparație Macbook in Chisinau

SERVICII DE REPARAȚII:

Nu ezita, fă o programare acum!

Cum decurge reparatie

RECEPȚIA ECHIPAMENTULUI

Înregistrarea datelor:
Datele echipamentului dumneavoastră
Defectul reclamat
Numele și numărul de telefon
Starea echipamentului

DIAGNOSTICAREA ECHIPAMENTULUI

Specialiștii noștri vor efectua dezasamblarea și testarea Macbook-lui. Veți primi un apel telefonic informativ cu privire la defectul exact al Macbook-lui, estimarea de timp și costul reparatiei.

REMEDIEREA DEFECTULUI

După acceptarea costului reparatiei, procedăm la remedierea defectului identificat. Finalizarea presupune o testare  a Macbook-lui, garantându-vă funcționarea după intervenția noastră.

RIDICAREA ECHIPAMENTULUI

Ridicarea sau livrarea echipamentului. La preluare, oferim garanție și bon fiscal pentru reparație.

SERVICII OFERITE

 • Înlocuire / Reparație Ecrane;
 • Înlocuire / Reparație Tastaturi;
 • Înlocuire Balamale;
 • Înlocuire / Reparație Alimentatoare;
 • Înlocuire / Reparație Plăci de bază;
 • Înlocuire / Reparație Plăci video;
 • Înlocuire Hdd-uri/SSD-uri;
 • Înlocuire Memorii;
 • Înlocuire Unități optice;
 • Înlocuire Camere video;
 • Înlocuire / Reparație Elemente de carcasă;
 • Înlocuire Carduri Wifi;
 • Înlocuire Carduri Bluetooth;
 • Înlocuire Boxe / microfoane;
 • Înlocuire Baterii / acumulatori;
 • Înlocuire Mufe și conectori;
 • Înlocuire Cooler / ventilator;
 • Revizie / curățare interior;
 • Recuperari date / devirusări;
 • Instalări / configurări sisteme de operare și aplicații;
 • Upgradari Hdd-uri / SSD-uri / Memorii și Procesoare.

Bine ați venit la Optim.md, destinația ta de încredere pentru repararea MacBook-urilor. Suntem o companie dedicată oferirii unor servicii de top pentru posesorii de MacBook-uri, punând la dispoziție o gamă completă de soluții de reparații.

Ce ne definește:

 1. Echipă Specializată: La Optim.md, avem o echipă dedicată de tehnicieni specializați în reparația MacBook-urilor. Fiecare membru al echipei noastre împărtășește o pasiune pentru tehnologie și este instruit să gestioneze orice problemă întâlnită de MacBook-urile tale.

 2. Eficiență în Reparații: Înțelegem importanța MacBook-ului în viața de zi cu zi, așa că ne străduim să oferim servicii rapide și eficiente. Dorim să-ți întoarcem dispozitivul în cel mai scurt timp posibil, fără a face rabat de la calitate.

 3. Piese Originale Apple: Folosim exclusiv piese de schimb originale Apple pentru reparațiile efectuate. Acest lucru garantează nu doar o reparație eficientă, ci și durabilitate pe termen lung.

 4. Transparență Totală: La Optim.md, credem în transparență totală. Fiecare pas al procesului de reparație este comunicat clar, iar costurile sunt prezentate în mod transparent, astfel încât să știi exact la ce să te aștepți.

 5. Consultanță Profesională: Oferim consultații profesionale pentru a te ghida în luarea celor mai bune decizii pentru MacBook-ul tău. Indiferent de problema cu care te confrunți, suntem aici să-ți oferim soluții experte.

Optim.md - Alegerea Sigură pentru Repararea MacBook-urilor tale

Indiferent dacă te confrunți cu probleme hardware sau software, la Optim.md vei găsi soluții fiabile și eficiente pentru repararea MacBook-ului tău. Echipa noastră dedicată este aici pentru a-ți reda MacBook-ul la performanța optimă și pentru a te asigura că te bucuri din nou de toate funcționalitățile acestui dispozitiv de calitate. Apelează-ne astăzi și descoperă serviciile noastre de excepție pentru reparația MacBook-urilor.

Vă informăm că avem în echipă specialiști care se pot apropia în orice sector : Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Rîșcani, Poșta Veche, Durlești pentru ridicarea produsului la reparatie.

Alege Modelul

Suntem pe harta

Telefon: 022550222
Chisinau, str. Bulevardul Dacia 24

DE CE SĂ APELAȚI LA NOI:

PRIORITATE LA INTERVENȚIE

ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

SERVICE RAPID

GARANȚIE

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

1.Noi avem in stoc piese noi pentru toate brandurile de Macbook-uri moderne.
2. Noi avem un stoc imens de piese de la Macbook-uri modele vechi, pentru a putea schimba partile defecte, care nu se mai produc.
3. Noi avem echipament profesionist de reparare a placilor de baza, schimbarea cipurilor video, schimbarea cipseturilor, repararea carcasei Macbook-lui, restabilrea informatiei de pe hard disc.
4. Fiecare produs care este reparat trece un control dublu adica este verificat atit de inginerul care la reparat, cat si de inca un inginer.
5. Noi avem ingineri profesionisti, verificati si de incredere, cu o bogata experienta de munca.
6. Compania noastra are o istorie de 15 ani de experienta in domenul IT . Am vindut peste o mie de calculatoare si laptopri. Am reparat peste 5000 de computere, laptopuri si Macbook-uri.
7. Noi avem curier cu automobile de serviciu si in cazul in care nu va puteti deplasa pina la noi in oficiu, vine curierul la Dvs. pentru a lua laptopul sau computerul defectat.
8. Suntem Service Centru autorizat de Primăria Municipiului Chișinău și fiecare piesa pe care o schimbam noi oferim garantie si bon fiscal. Pentru intreprinderi noi oferim facturi fiscale cu TVA.

Serviciile noastre demnostreaza cea mai inaltă calitate

Sfaturi utile pentru clienții noștrii

Ce spun clienti despre noi