SERVICII DE REPARAȚII A
TELEVIZORULUI

Nu ezita, fă o programare acum!

Cum decurge reparatie

RECEPȚIA ECHIPAMENTULUI

Înregistrarea datelor:

Datele echipamentului dumneavoastră
Defectul reclamat
Numele și numărul de telefon
Starea echipamentului

DIAGNOSTICAREA ECHIPAMENTULUI

Specialiștii noștri vor efectua dezasamblarea și testarea televizorului. Veți primi un apel telefonic informativ cu privire la defectul exact al televizorului, estimarea de timp și costul reparatiei.

REMEDIEREA DEFECTULUI

După acceptarea costului reparatiei, procedăm la remedierea defectului identificat. Finalizarea presupune o testare  a televizorului, garantându-vă funcționarea după intervenția noastră.

RIDICAREA ECHIPAMENTULUI

Ridicarea sau livrarea echipamentului. La preluare, oferim garanție și bon fiscal pentru reparație.

SERVICII OFERITE

 • Diagnosticarea televizoare
 • Schimbarea led televizor televizoare
 • Reparatia placa de sistem televizoare
 • Repararea conectorului HDMI televizoare
 • Repararea butonului de alimentare televizoare
 • Reparatie sloturi USB televizoare
 • Repararea conectorilor audio televizoare
 • Repararea antenei televizoare
 • Repararea adaptorului wifi televizoare
 • Repararea difuzoarelor televizoare
 • Repararea butonulului senzorial televizoare

Repararea unui televizor este o sarcină importantă care ar trebui încredințată exclusiv profesioniștilor calificați. Chiar dacă televizoarele moderne sunt construite cu o durabilitate crescută, pot apărea totuși diverse defecțiuni. Printre cele mai frecvente probleme întâlnite se numără:

 1. Ecranul Defectuos: Una dintre cele mai comune defecțiuni este legată de ecran, unde pot apărea dungi, distorsiuni sau alte probleme, adesea cauzate de deteriorarea circuitelor electronice.

 2. Probleme cu Sunetul: Defectele audio pot varia de la sunet prea slab sau prea puternic la pierderea clarității. Acest lucru poate fi cauzat de deteriorarea circuitelor audio, un codec audio defect sau probleme la difuzoare.

 3. Conexiune la Internet: În cazul televizoarelor cu module de internet wireless, problemele de conexiune pot fi cauzate de un modul fără fir defect, setări de rețea incorecte sau probleme cu furnizorul de servicii de internet.

 4. Defectarea Telecomenzii: Chiar și o problemă aparent minoră, cum ar fi eșecul unei telecomenzi, poate fi extrem de incomod. Aceasta poate fi cauzată de baterii defecte, deteriorarea telecomenzii sau setări incorecte.

Pentru remedierea acestor probleme și altele, vă invităm să contactați centrul nostru de reparații TV. Deschiderea televizorului și încercarea de a remedia singur defectele pot duce la complicații suplimentare. Anumite dispozitive, cum ar fi televizoarele inteligente, necesită echipamente și cunoștințe specializate pentru a fi reparate.

Vă informăm că avem în echipă specialiști care se pot apropia în orice sector : Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Rîșcani, Poșta Veche, Durlești pentru ridicarea produsului la reparatie.

Alege Brandul

Suntem pe harta

Telefon: 022550222
Chisinau, str. Bulevardul Dacia 24

Nu ezita, fă o programare acum!

DE CE SĂ APELAȚI LA NOI:

PRIORITATE LA INTERVENȚIE

ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

SERVICE RAPID

GARANȚIE

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

1.Noi avem in stoc piese noi pentru toate brandurile de Televizoare moderne.
2. Noi avem un stoc imens de piese de la televizoare modele vechi, pentru a putea schimba partile defecte, care nu se mai produc.
3. Noi avem echipament profesionist de reparare a placilor de sistem , butonului de alimentare, adaptorului wifi , repararea carcasei televizorului, .
4. Fiecare produs care este reparat trece un control dublu adica este verificat atit de inginerul care la reparat, cat si de inca un inginer.
5. Noi avem ingineri profesionisti, verificati si de incredere, cu o bogata experienta de munca.
6. Compania noastra are o istorie de 15 ani de experienta in domenul IT . Am vindut peste o mie de televizoare,calculatoare si laptopri. Am reparat peste 5000 de computere, laptopuri si imprimante.
7. Noi avem curier cu automobile de serviciu si in cazul in care nu va puteti deplasa pina la noi in oficiu, vine curierul la Dvs. pentru a lua televizorul defectat.
8. Suntem Service Centru autorizat de Primăria Municipiului Chișinău și fiecare piesa pe care o schimbam noi oferim garantie si bon fiscal. Pentru intreprinderi noi oferim facturi fiscale cu TVA.

Serviciile noastre demnostreaza cea mai inaltă calitate

Sfaturi utile pentru clienții noștrii

Ce spun clienti despre noi