SERVICII DE REPARAȚII A
PRINTERELOR

Nu ezita, fă o programare acum!

Cum decurge reparatie

RECEPȚIA ECHIPAMENTULUI

Înregistrarea datelor:

Datele echipamentului dumneavoastră
Defectul reclamat
Numele și numărul de telefon
Starea echipamentului

DIAGNOSTICAREA ECHIPAMENTULUI

Specialiștii noștri vor efectua dezasamblarea și testarea imprimantei. Veți primi un apel telefonic informativ cu privire la defectul exact al imprimantei, estimarea de timp și costul reparatiei.

REMEDIEREA DEFECTULUI

După acceptarea costului reparatiei, procedăm la remedierea defectului identificat. Finalizarea presupune o testare  a imprimantei, garantându-vă funcționarea după intervenția noastră.

RIDICAREA ECHIPAMENTULUI

Ridicarea sau livrarea echipamentului. La preluare, oferim garanție și bon fiscal pentru reparație.

SERVICII OFERITE

 • Întreținerea preventivă a imprimantei
 • Înlocuirea rolei de prindere imprimantelor
 • Înlocuirea angrenajelor imprimantelor
 • Înlocuirea foliei termice imprimantelor
 • Instalarea CISS imprimantelor
 • Repararea scanerului imprimantelor
 • Repararea portului USB imprimantelor
 • Întreținere preventivă MFP imprimantelor
 • Repararea imprimantelor laser
 • Reîncărcarea imprimantei
 • Repararea imprimantelor cu jet de cerneală
 • Repararea cartușelor de imprimantă
 • Curățarea imprimantei
 • Întreținerea imprimantei

Nu încercați să vă reparați singuri imprimanta, copiatorul sau scanerul. Astfel de încercări duc de obicei la mai multe probleme. Este mai bine să apelați la optim.md o dată decât să cumpărați un echipament nou mai târziu.

Imprimantele pot întâmpina diverse probleme, cum ar fi blocajele de hârtie, problemele de conectare, problemele cu cartușele de cerneală, problemele de software sau driver, problemele cu alimentarea cu energie electrică, problemele de alimentare cu hârtie, defecțiunile rolelor sau ale fuzorului, problemele la capul de imprimare, problemele cu senzorii sau cu alinierea, precum și afișarea codurilor de eroare sau mesajelor de eroare.

Este crucial să întrețineți corespunzător imprimanta prin curățare regulată, utilizarea cartușelor de cerneală de înaltă calitate și actualizări de software și drivere pentru a vă menține imprimanta stabilă și productivă. Dacă întâmpinați probleme, contactaține noi oferim un serviciu profesionist de reparații a  imprimante.

Vă informăm că avem în echipă specialiști care se pot apropia în orice sector : Botanica, Buiucani, Centru, Ciocana, Rîșcani, Poșta Veche, Durlești pentru ridicarea produsului la reparatie.

Alege Brandul

Suntem pe harta

Telefon: 022550222
Chisinau, str. Bulevardul Dacia 24

DE CE SĂ APELAȚI LA NOI:

PRIORITATE LA INTERVENȚIE

ACOPERIRE LA NIVEL NATIONAL

DIAGNOSTICARE GRATUITĂ

SERVICE RAPID

GARANȚIE

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

1.Noi avem in stoc piese noi pentru toate brandurile de imprimante moderne.
2. Noi avem un stoc imens de piese de la imprimante modele vechi, pentru a putea schimba partile defecte, care nu se mai produc.
3. Noi avem echipament profesionist de reparare a placilor de sistem , butonului de alimentare, adaptorului wifi , repararea carcasei imprimantei, .
4. Fiecare produs care este reparat trece un control dublu adica este verificat atit de inginerul care la reparat, cat si de inca un inginer.
5. Noi avem ingineri profesionisti, verificati si de incredere, cu o bogata experienta de munca.
6. Compania noastra are o istorie de 15 ani de experienta in domenul IT . Am vindut peste o mie de imprimante, calculatoare si laptopri. Am reparat peste 5000 de computere, laptopuri si imprimante.
7. Noi avem curier cu automobile de serviciu si in cazul in care nu va puteti deplasa pina la noi in oficiu, vine curierul la Dvs. pentru a lua imprimantei defectat.
8. Suntem Service Centru autorizat de Primăria Municipiului Chișinău și fiecare piesa pe care o schimbam noi oferim garantie si bon fiscal. Pentru intreprinderi noi oferim facturi fiscale cu TVA.

Serviciile noastre demnostreaza cea mai inaltă calitate

Sfaturi utile pentru clienții noștrii

Ce spun clienti despre noi